Billige lån 2018

Penge24.dk billige lån

Penge24.dk billige lån

Det ville være enormt praktisk med en fuld låneguide, der angav det billigste lån på markedet netop nu. Desværre er det ikke ligetil, da det er forskelligt fra person til person, hvad der er et godt lån. Det der er et billige lån for dig, er det ikke nødvendigvis for andre. Det kan være såvel realkreditlån, banklån og online lån. I stedet tilbyder vi her nogle råd til dig, så du kan finde det billigste lån, der passer til dig, dit behov og din økonomiske situation.

Billige lån lav rente

Afhængigt af lånetypen er der forskellige låneomkostninger, du børe være opmærksom på. Der er dog bestemt én omkostning, du bør holde øje med, nemlig renten. Det er ikke uden grund, da renten har en meget stor betydning for den totale pris på stort set samtlige lån. Derfor er man altid interesseret i en lav rente. Nedenfor vil du kunne læse mere om de forskellige billige lån lav rente, lån uden renter og andre lån.

Billige lån uden renter

Generelt er det ikke så ofte man finder penge lån, der ikke har renter, men der er en bestemt type lån, hvor man kan opnå rentefrihed, nemlig kviklånet. Kviklån er billige lån uden renter, hvor man kan få små beløb, der ofte er mellem 1.000 kroner og 7.000 kroner. Derfor har de for det meste også en kort løbetid, og på nogle kviklån er der kun en løbetid på 30 dage. Til gengæld er det netop disse lån, hvor man kan opnå en rentefri periode på 30 dage. Hvis din økonomi kan rumme så korte betalingsfrister, så kan du vælge at takke ja til denne type billige lån uden renter.

billige lån med lav rente

billige lån med lav rente

Billige lån: Realkredit

Realkreditlån, der er kendt for at være lavtforrentede lån er blandt billige lån i Danmark. De senest år har renten ligget på kun 1-2 procent. For andre låntagere er dette positivt, da du derved kan forhandle dig til en lav rente. Til gengæld kan du ofte forhandle dig til lavere gebyrer og omkostninger hos dit realkreditinstitut, hvis du har en sund økonomi og derfor er en attraktiv kunde. Det er desuden altid en god idé at undersøge markedet for samtlige tilbud om realkreditlån, da du bedre kan vurdere, om dit realkreditinstitut tilbyder et billigere lån end andre på markedet. Ved realkreditlån er det muligt at vælge lange løbetider, ofte op til 30 år. Hvis du vælger en længere løbetid på dit realkreditlån, får du en lavere månedlig ydelse. Med det sagt får du naturligvis ikke en lavere gæld, og på langt sigt bliver dine renteudgifter højere, men du får mere luft i økonomien pr. måned.

Det er også muligt at få mere luft i økonomien ved at vælge afdragsfrihed de første 10 år af løbetiden på lånet.

Billige banklån

billige lån lav rente

billige lån lav rente

På banklån er renten ofte højere end den er på et realkreditlån. Her er det til gengæld banken selv, som sætter renten. Det muliggør at man kan forsøge at forhandle sig frem til en lavere rente og lavere gebyrer. Det kræver en sund økonomi, hvorfor banken laver en kreditvurdering af dig ved at kigge på din privatøkonomi og formue, som banken kan vælge at tage pant i. De kigger også på om du allerede afdrager på eksisterende lån med videre. Hvis du allerede har en bankkonto og indlån, pension, realkredit, forsikring eller lignende i banken, kan du også forhandle dig frem til bedre lånevilkår. På banklån er det ofte, som ved realkreditlån, muligt at vælge en lang løbetid, hvorved du opnår en lav månedlig ydelse. Du kan også vælge at få en 10 årig afdragsfri periode. Du bør altid sammenligne lånetilbudet med omkostningerne på lignende banklån på markedet, så du finder ud af om dit er blandt de billige lån.

Billige lån online

Online lån som for eksempel kviklån, SMS lån eller forbrugslån, er kendt for generelt at have høje renteniveau. Modsat realkreditlån og banklån kan du oftest ikke forhandle dig frem til en lavere rente, lavere gebyrer eller andre omkostninger der måtte være. Langt de fleste låneudbydere har minimumsrenter og maksimumsrenter, og hvis du får en god kreditvurdering, jo tættere på minimumsrenten kommer din rente. Ved større online lån, blandt andet forbrugslån, kan du også modtage afdragsfrie måneder efter eget valg hos nogle långivere, og hvis du er en ny kunde kan du til tider finde lån der tilbyder rentefrihed de første 30 dage. Det anbefales at du sender flere låneansøgninger afsted helt uforpligtende til mindst tre forskellige udbydere. Bliver alle dine ansøgeinger godkendt, kan du vælge det billigste lån.

Billige lån med lav rente

Stort set uanset hvad dit investerings- og købsbehov er, kan du vælge et lån med lav rente. En af de billige lån med lav rente er samtidigt et af de lån med fast rente, kendt som realkreditlån. Realkreditlån vil være relevant for dig, hvis du planlægger at investere i fast ejendom.  Realkreditlån har oftest en meget lav rente, der i øjeblikket ligger mellem 1 til 2 procent, der derfor gør det til lån med lav rente. Det er også muligt at finde fordelagtige realkreditlån med en variabel rente. Herudover er løbetiden fleksibel og du kan vælge en afdragsperiode på for eksempel 10, 15, 25 eller 30 år. Hvis du har en høj og stabil indkomst, kan det være en god idé at vælge kort løbetid. På den måde opnår du færrest renteudgifter på dit realkreditlån.

Det skal du være opmærksom på, hvis du stifter billige lån uden renter

billige lån uden renter

billige lån uden renter

Hvis man vælger at stifte et lån, er den primære årsag til valg af långiver prisen på lånet. Gratis lån er det mest attraktive billige lån, da man ved disse lån tilbagebetaler et lavere beløb end man ville ved lån med lav rente. Derfor bør du altid kigge på, hvad renten for lånet er, da det er den mest væsentlige omkostning forbundet med et lån. Derudover bør du kigge på eventuelle stiftelsesomkostninger, der kan være tilknyttet lånet. Det kræver at du har modtaget en låneansøgning for lånet fra låneudbydere, før du kan se stiftelsesomkostningerne. Nogle gange vil der også være administrationsomkostninger, da visse låneudbydere tager penge for at administrere dit lån. Sidst bør du undersøge om der er betalingsgebyrer. Ved billige lån er det oftest gennem PBS eller ved automatisk kortbetaling, og nogle danske udbydere tager et gebyr for denne betaling.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...