Kviklån online 2018

 

kviklån trods rki

kviklån trods rki

Kviklån (også betegnet som mikrolån, minilån, SMS-lån og andet) er betegnelsen for mindre lån, der som regel er mellem 100 og 7.000 kroner. Oftest stiller låntager ikke sikkerhed og det udbetales hurtigt. Typisk er udbyderen af disse lån en internet bank eller anden finansiel virksomhed.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er en nem og hurtig låneform, som giver dig et klart overblik over, hvad lånet kommer til at koste dig fra begyndelsen. Det er et kortfristet lån og derfor ved du præcist hvor lang tid du betaler tilbage på lånet og kan planlægge, hvornår du kommer til at være gældsfri.

Kviklånets popularitet er eksploderet de seneste par år – og det er med god grund. Et kviklån kræver nemlig ingen sikkerhed og der stilles ikke spørgsmål om, hvilket formål pengene lånes til.

Hvordan får jeg et kviklån?

Det er som regel meget simpelt at ansøge om et kviklån, og det er ikke engang nødvendigt at møde op i banken. Det er dog krævet, at du lever op til visse krav før du kan optage et kviklån.

  • Du er minimum 18 år
  • Du skal bekræfte din identitet, hvilket skal gøres med NemID
  • Du skal helst have en fast indtægt
  • Du er ikke registreret i RKI.

Minimum 18 år for at optage kviklån

Før du kan optage et lån, er det nødvendigt at du er minimum 18 år for juridisk at kunne binde dig. Da størstedelen af de unge mellem 18 og 19 år er under uddannelse, er der et særligt begrænset udbud af finansieringsselskaber for netop denne aldersgruppe. Den noget strammere kreditpolitik læmpes for unge mellem 20 og 25 år, og fra 25 år og opefter er der ikke et begrænset aldershensyn.

kviklån penge

kviklån penge

Bekræftelse af kviklån med NemID

I den digitale ansøgningsprocess, er det nødvendigt at anvende NemID for at bekræfte din identitet. Herefter benyttes den til at lave en digital underskrift. Men du slipper for at stille op i banken og besvare en lang række spørgsmål, da hele ansøgningsprocessen foregår online. Med andre ord, så kan du tage et kviklån uden at stille sikkerhed, hvilket er en stor forskel fra de traditionelle lån i banker.

Kviklån og RKI

Hvis du tidligere har haft problemer med at tilbagebetale et lån, er det muligt du er registreret i RKI. De fleste låneudbydere stiller krav om, at man ikke er registreret i RKI, som dårlig betaler eller Debitor Registret. Det kan være ubehageligt at blive registreret som dårlig betaler, men hvis skaden sker, kan du blive slettet ved at betale dine samlede kreditomkostninger tilbage til virksomheden, der har anmeldt dig, som dårlig betaler.

Kviklån trods RKI

penge24.dk kviklån

penge24.dk kviklån

RKI er kort fortalt den største oversigt over dårlige betalere i Danmark. Indekset anvendes både af virksomheder, butikker og af pengeinstitutter. Det anvendes til at vurdere kreditegnethed af køber eller låntager. Desto mere gæld du har, det mindre er din kreditegnethed. Virksomheder der er tilknyttet RKI registret kan indberette dårlige betalere, såfremt der findes tilstrækkeligt med dokumentation for den ubetalte gæld. Det kræver dog at den overstiger 200 kr. Hvis du indskrives i RKI, kan andre virksomheder se, at du tidligere er registreret som dårlig betaler. Det kan have konsekvenser for dine muligheder for at få et lån trods RKI. Vælger du dog at tilbagebetale din gæld og få styr på din finansielle situation, så bliver du hurtigst muligt slettet fra registret igen, men det kan tage nogle dage. Hvis du har brug for penge her og nu kan du stadig låne penge trods RKI – det skriver vi mere om her.

Hvilke kviklån bevilliges trods RKI?

På trods af, at det kan være svært at lån penge trods RKI, er det ikke umuligt. Det kræver blot at man undersøger markedet og de muligheder der er grundigt. Gør du dette vil du sandsynligvis støde på långivere, der er villige til at låne penge til dig, på trods af din RKI registrering. Det er vigtigt at have i mente, at gebyrerne på sådanne kviklån ofte er langt højere, end når man ikke er registreret. Låneudbyderne er godt bevidste om, at der ikke er lige så stor sandsynlighed for, at lånet bliver betalt tilbage. Det kan derfor anbefales at du overvejer din situation grundigt, så du ikke ender op med endnu flere gældsposter, du ikke kan afdrage på.

Er du havnet i en uheldig situation og er RKI registret?

Hvis du er havnet i den ærgerlige situation, at du er blevet RKI registreret, anbefales det at du gør et godt og hårdt stykke arbejde på at tilbagebetale det lån, inden du stifter endnu et kviklån.

Hvad sker der hvis jeg ikke kan betale mit nye lån tilbage?

Hvis du ikke har rådighed i din økonomi til at tilbagebetale dit nye kviklån, så kan det ende ud med at du forlænger din registrering i RKI med 5 år mere. Hvis du derimod kan afdrage på kviklånet, så har det ingen indflydelse på din registrering i RKI.

Lån i banken trods RKI

kviklaan

kviklaan

Hvis du er registreret i RKI er det oftest udelukket at få et lån i banken. Din bank vil dog i de fleste tilfælde være villige til at hjælpe dig på ret køl. Hvis du er havnet i finansiel knibe, så bør du altid tage fat i din bankrådgiver og spørge til råds. Din bank har også mulighed for at hjælpe dig med at lægge et budget. Det kan være svært at finde långivere der tilbyder lån trods RKI registreringer, men det er ikke umuligt. Du kan nedenfor se et par forslag til lånemuligheder, der kan hjælpe dig i den rigtige retning:

  • kviklån: kviklån trods RKI er hurtige lån, du fleksibelt kan afdrage på. De er blevet meget populære på det danske marked, og du modtager hurtigt og simpelt pengene på din konto. Bemærk dog at, hvis du er registreret i RKI, er gebyrerne ofte ekstremt høje.
  • Sms lån: sms lån trods RKI er blevet ekstremt populære blandt danskerne – med god grund. Ved sms lån skal du blot sende din ansøgning gennem telefonen, hvorefter pengene går ind på kontoen et par dage efter. Disse sms lån trods RKI er derfor en god løsning for dem, der har brug for små lånebeløb.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...