Vi har arbejdet med formidling af lån siden 2017, og vi har forsøgt os med mange forskellige metoder til at skabe kontakt mellem forbrugerne og de udlånere, som er det bedste match i forhold til lånernes personlige forhold. Nogle af vores ideer har haft vild succes og er blevet brugt af hundrede tusinder af forbrugere om året, mens andre ikke var nær så populære. Vi har taget de bedste elementer fra det, vi har arbejdet med siden 2017, og sat dem sammen for at skabe Penge24.dk, et gratis og brugervenligt sammenligningssite. Penge24.dk er en database over alle aktive udlånere i Danmark.

Brug disse oplysninger på eget ansvar. Vi gør vores bedste for at sikre, at oplysningerne på hjemmesiden altid er tiptop og nøjagtige, men vi kan ikke holdes ansvarlige, hvis de ikke altid er 100% præcise. Vores bibliotek over lånere bliver løbende vedligeholdt af vores dedikerede research team, som kigger rundt over hele Danmark for at finde de nyeste tilbud fra alle dele af markedet. Processen tager omkring en måned at fuldføre, så det er sommetider muligt, at oplysningerne ikke er nær så opdaterede, som vi kunne tænke os. Hvis du får øje på noget, du mener, har brug for at blive revideret en smule, så send gerne et tip på en hurtig e-mail til vores research team på info@penge24.dk.

Anmeldelser

En af de ting, vi er mest stolte af her på Penge24.dk er, at vores brugere har bidraget med hundredvis af ægte forbrugeranmeldelser af de udlånsprodukter, vi har skrevet om på hjemmesiden. Det er en helt unik funktion, som du ikke finder på et hvilket som helst andet sammenligningssite, og det har til formål at give dig en ægte beskrivelse af, hvordan det er at være kunde hos den udlåner, du vælger. Vær opmærksom på, at alle kan anmelde et produkt, så det er vigtigt at huske, at de synspunkter, der udtrykkes her, ikke kan sidestilles med finansiel rådgivning, og vi vil altid anbefale, at du får uvildig økonomisk rådgivning fra en kvalificeret fagperson, hvis du ikke helt er sikker på, om et bestemt produkt er det rigtige for dig. Hvis du fortsætter med at få et lån, vil vi virkelig sætte pris på, hvis du kunne komme tilbage og fortælle, hvad din erfaring var, for derigennem at hjælpe fremtidige brugere med at træffe den rigtige beslutning, når de besøger os for at finde et lån.

Hvordan bliver I betalt?

Penge24.dk opkræver ikke gebyrer eller abonnementsafgifter. Vi modtager ikke betalinger fra nogle låneudbydere for at ændre indholdet af en anmeldelse eller for at skrive noget godt om det, og (selvom vi af juridiske årsager ikke må sige det) mener vi, at Penge24.dk reelt er objektiv og uafhængig. Det koster os dog penge at stille tjenesten til rådighed for dig. Vi har nogle ret vilde servere med blinkende blå lys, der sikrer en hurtig levering af webindholdet til dig, når som helst du har brug for det. Vi skal også fodre vores research team med masser af te og kiks, for ellers bliver de altså gode sure. Så det, vi gør, er så vidt muligt at anvende partnerlinks. Partnerlinks ser ud nøjagtigt som almindelige links, men når nogen klikker på dem, kan hjemmesiden tjene en lille smule penge. Nogle gange bliver vi betalt for klikket, andre gange når en ansøgning er indsendt på långiverens hjemmeside, og andre gange igen, når et lån udbetales til en kunde.

Vi vil ALDRIG lade penge, som vi får betalt, påvirke upartiskheden af oplysningerne på vores websted.