SMS lån 2018

Penge24.dk sms lån

Penge24.dk sms lån

Kviklån, minilån, mobillån, mikrolån og SMS lån. Det er blevet kaldt meget, og derfor kan det til tider være svært at finde rundt i de mange udtryk. Med den nyeste teknologiske udvikling og standarder for sikkerhed er klassiske lån fortid. Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke længere kan få lån gennem telefonen. Tværtimod er det blevet ekstremt nemt at låne penge gennem telefonen.

Hvad er et SMS lån?

Det er en type lån, der er blevet meget populære i Danmark, med god grund. Det er nemlig en nem og hurtig måde at låne penge på, hvis man ikke er ude efter et stort lånebeløb. Det er forskelligt fra långiver til långiver, hvor meget man kan låne, men generelt er det ikke meget mere end maksimalt 5.000 kroner ved et sådant lån. I få tilfælde kan det være muligt at låne højere beløb.

SMS lån er nemt og hurtigt

Det kan være en god løsning, hvis man ikke har det store behov for et højt og dyrt lån. Ligeledes er det optimalt, hvis man ønsker at pengene kommer ind på kontoen inden for et par timer eller senest dagen efter. Derfor er det en super god løsning, hvis man har brug for pengene problemfrit og hurtigt. Man slipper ligeledes for at tage ned i banken og lave papirarbejde, da det foregår via din computer eller mobil. Det har en nem og smertefri ansøgningsprocess, hvorfor mange danskere værdsætter det.

SMS lån via min telefon?

På grund af den høje grad af danskere der optager denne type lån via deres telefoner, så er markedet vokset utroligt meget gennem de seneste par år. Det er derfor en god idé at være grundig, når du undersøger mulighederne. Langt størstedelen af SMS lån giver ikke adgang til store beløb og betalingsperioden er typisk forholdsvis kort. Endvidere bør det nævnes at lånene udelukkende bør være en løsning for dem, der er sikre på at de kan tilbagebetale lånet inden for en kort tidsfrist. Når du har fundet frem til, hvilken långiver du vil anvende, skal du blot følge trinnene, du bliver fremvist for gennem ansøgningsprocessen.

sms lån 3000

sms lån 3000

SMS lån via computeren

Du kan nemt ansøge via din computer, men det er også muligt at ansøge gennem din telefon. Da selve ansøgningen kan foretages via SMS er det ikke nødvendigt at eje en smartphone. Det er simpelt at ansøge, og man skal blot følge långiverens instruktioner for at modtage lånet. Når din ansøgning er godkendt, modtager du hurtigt pengene på din konto. Typisk modtager du pengene den samme dag eller senest dagen efter. Det er også en af årsagerne til, at SMS lån er blevet så populære i Danmark. Man får nemlig pengene til rådighed netop, som man står og mangler dem.

Hvor meget kan jeg få ved et SMS lån?

Som det tidligere er blevet beskrevet i artiklen, er det oftest ikke muligt at låne store beløb med SMS lån. Det skyldes at lån er hurtige og simple løsninger for dem, der ikke skal bruge store lånebeløb nu og her. Du kan med fordel optage lånet, hvis du pludseligt får en uforudset regning, der skal betales med det samme. I disse tilfælde kan lån være en redning. Det er dog essentielt at du kan betale lånet tilbage hurtigt og inden for tidsfristen, der stilles af långiver.

SMS lån vs kviklån

sms lån 5000

sms lån 5000

Har du derimod brug for et større lånebeløb, er det værd at overveje de såkaldte kviklån. Modsat SMS lån, har du generelt mulighed for at låne større beløb med længere betalingsperioder, der typisk også er langt mere fleksible. Det er endda oftest muligt selv at vælge, hvor lang en periode du vil afdrage i. Som ved alle andre lån, er det heller ikke gratis at optage et kviklån. Man skal være opmærksom på, at der skal betales både renter og gebyrer.

SMS lån ved mindre beløb

Hvis du kun ønsker at låne et meget lille beløb, er det en idé at overveje om det overhovedet giver mening at optage et lån. Nogle steder kan man låne helt ned til 500 kroner, men ved så små beløb, kan man oftest spørge venner og famile om de kan hjælpe. Hvis du spørger venner og familie om mindre beløb, så vær bevidst om at du kan betale det tilbage. Det er ikke værd at blive uvenner over små beløb!

SMS lån og RKI?

Der hersker ingen tvivl om at det er sværere at optage et SMS lån trods RKI, men det er ikke umuligt. Der findes en her del udbydere, der tilbyder at man kan optage SMS lån trods RKI. Du bør dog inden du optager et lån trods RKI, gøre op med dig selv om det er en god idé. Er du allerede registreret som dårlig betaler, kan du forvente meget høje gebyrer på de lån du tilbydes. Du bør derfor overveje om det overhovedet er det værd. Ved at optage et nyt lån, kan det hurtigt ende op med at du stifter mere gæld, du ikke har råd til at betale tilbage. Det vil medføre, at du ender op i en endnu værre situation end den du var i, før du stiftede mere gæld.

Kom ud af RKI før du optager et nyt lån

sms lån trods rki

sms lån trods rki

Du bør gøre dit bedste for at komme ud af RKI igen før du optager et eventuelt SMS lån trods RKI. Du kommer ud af RKI igen ved at tilbagebetale din eksisterende gæld. Hvis det virker umuligt og uoverskueligt at tilbagebetale din eksisterende gæld, kan du forsøge at få oprettet en ny afdragsordning med kreditorerne. Det er ikke en god idé at optage et nyt kviklån for at tilbagebetale ældre gældsposter. Med det sagt, er det dog muligt at få et  lån trods RKI. Dette kan alt sammen findes på internettet, men det er vigtigt at være opmærksom på vilkår og betingelser før du stifter et ny lån trods RKI.

Tilbagebetaling af SMS lån?

Som tidligere beskrevet, er låneperioden for lån ikke særligt lang. De fleste SMS lån skal faktisk tilbagebetales allerede inden for en måned. Derfor bør du kun stifte lån, hvis du er sikker på du kan tilbagebetale lånet inden for tidsfristen. Visse låneudbydere tilbyder også mere fleksible tilbagebetalingsperioder, men oftest vil gebyrerne på disse være en del højere. Du bør derfor altid læse betingelserne for din låneaftale igennem før du binder dig ved en kontrakt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...